• فارسی
  • English
  • studybest Logo
    studybest
    studybest
    studybest
    studybest
    studybest
    studybest
    studybest
    studybest

    درخواست پذیرش

     

     

    مراحل اقدام برای دریافت پذیرش تحصیلی

    • گام اول:برنامه ریزی تحصیلی
    • گام دوم:انتخاب رشته و دانشگاه
    • گام سوم:اقدام برای دریافت پذیرش
    • گام چهارم:تکمیل مدارک و تشکیل پرونده در سفارت
    • گام پنجم:اقدامات و مطالعات قبل از ورود
    • گام ششم:ورود به استرالیا و یا نیوزلند

     

    مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی
    • پاسپورت و یا ترجمه رسمی شناسنامه
    • ترجمه رسمی و اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات بسته به مقطع تحصیلی
    • دیپلم- پیش دانشگاهی- فوق دیپلم- لیسانس و ارشد،دکتری حرفه ای 
    • دیگر مدارک کسب شده
    • نامه سوابق شغلی و تحصیلی و یا رزومه.
    • متقاضیان دوره های تحقیق ارشدو دکترا بایستی پیشنهاد تحقیق داشته باشند.
    • مدرک زبان در این مرحله اجباری نیست.
    • در صورت لزوم مدارک دیگری نیز درخواست خواهد شد،مانند معرفی نامه از طرف دو معرف اکادمیک یا کاری و ...

     

    مدارک لازم برای صدور ویزای دانشجویی

    از تاریخ 5 نوامبر ببعد تغییراتی در ویزاهای دانشجویی پدید آمده است. به عنوان مثال مدرک آیلتس تنها مدرک مورد قبول سفارت نیست.

    • اصل پاسپورت متقاضی و همراهان
    • اصل شناسنامه متقاضی و همراهان
    • ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان
    • اصل و ترجمه سند ازدواج(در صورت تاهل)
    • اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان
    • نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان
    • اصل مدرک زبان برای تمامی مقاطع تحصیلی غیر از دبیرستان و دوره های زبان و مقع ارشد تحقیقاتی و دکتری مدرک زبان اجباری است. 
    • مدارک مالی- برای محاسبه دقیق میزان توان مالی مورد نیاز بایستی با موسسه تماس حاصل نمایید. هر فرد میزان مشخصی توان مالی نیاز دارد که با دیگران متفاوت است و بر اساس
    • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن
    • تعهد محضری ضامن
    • پرینت ریز حساب سه ماهه گذ شته ضامن و یا متقاضی
    • مدارک دال بر محل کسب در آمد
    • داشتن گواهی عدم سوء پیشینه برای نیوزیلند اجباری است.
    •  تمام فرمها- تمام فرمها در موسسه ماشین میشود.
    • پذیرش- توسط موسسه برای تمامی دانشگاههای که محتمل است.
    • عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (4 عدد)
    • اصل فیش بانکی به مبلغ .............. ریال واریز شده به بانک سفارت مربوطه و با حساب موسسه.
    • برای نیوزیلند نیاز به داشتن گواهی عدم سوء پیشینه دارید بهتر است برای دیگر کشورها نیز این برگه را داشته باشید .موسسه نامه لازم برای صدور این برگه را در اختیار شما قرار می دهد.
    • در صورت لزوم مدارک دیگری نیز درخواست خواهد شد.
    • دریافت ویزا بین 12 الی 18 هفته از زمان تشکیل پرونده ،در موارد استثنایی این زمان بستگی به زمان صدور تاییدیه از کشور مقصد دارد.

       

      مدارک مالی مورد نیاز

    • جزییات این موارد بسته به کشور متفاوت می باشد. لطفا با دفاتر ما هماهنگ نمایید.

     

    دقت داشته باشید ارائه صحیح ، دقیق،و به موقع مدارک مالی بسیار مهم بوده و مشاوران با سالها تجربه از اتلاف وقت و هزینه شما جلوگیری به عمل می آورند.

     

                                                 Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF