- تحصیل در استرالیادانشگاه های استرالیاپردیسهای دانشگاهی استرالیا بورسهای تحصیلی در استرالیاویزاهای استرالیازندگی در استرالیا
- تحصیل در انگلستان -بریتانیادانشگاه های انگلستان -بریتانیاپردیسهای دانشگاهی انگلستان -بریتانیاویزاهای انگلستان-بریتانیازندگی در انگلستان -بریتانیا
- تحصیل در ایالات متحدهدانشگاه ها بر اساس ایالتایالت متحدهپردیسهای دانشگاهی ایالات متحدهویزاهای ایالات متحدهزندگی در ایالت متحده
دکترا تحقیقاتی در استرالیا
دکترا تحقیقاتی در استرالیا
دوره های دکترا در استرالیا عالیترین دوره های تحصیلی در استرالیا هستند. اکثر دانشگاه های استرالیا مدارک صادره دانشجویان در دوره دکترا را به صورت PhD of DPhil ارائه میدهند که در هر دو صورت خلاصه عبارت Doctorate of Philosophy است .
این مدرک به کسانی اعطا میشود که تحقیق را در رشته تخصصی خود انجام داده باشند. علاوه بر تحقیق این دوره ها ممکن است شامل عناصر دیگری نیز باشد. گاهی این مدارک عناوین تخصصی تری دارند مانند EdD است که در واقع Doctor of Education است که در تیتر دکترا عنوان رشته تخصصی نیز دیده میشود.
اخذ دوره های دکترا معمولا نیاز به حداقل 3 سال تحصیل تمام وقت دارد. تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در رشته های دکترا که در در حال تحصیل در استرالیا هستند. اخذ دکترا در استرالیا نیازمند ارائه تز می باشد و دانشجو بایستی بتواند استاد خود را قانع کند که کلیه مفاهیم در خصوص رشته تحصیلی خود را کسب نموده است.
معمولا دانشجویان متقاضی تحصیل در این مقاطع ابتدا رشته های مورد نظر ویا دانشکده مورد نظر خود را در مورد رشته و دانشگاه به ما اعلام می نمایند و سپس اطلاعات دقیقتر توسط موسسه برای انها ارسال می گردد. وب سایتهای دانشگاه ها اطلاعات خوبی از ارائه دوره های دکترا موجود می باشد. داشتن پیشنهاد تحقیق مناسب برای این مقطع بسیار ضروری است و دانشجو بایستی پیشنهاد مناسبی را به دانشگاه ارائه دهد.
شرایط ورود به دوره های دکترا در استرالیا
هر دانشگاه سیاستهای خاص خود را در زمینه ارائه این دوره ها و پذیرش دانشجو دارد. ولی عموما در استرالیا و نیوزیلند داشتن حد اقل معدل 65% و فوق لیسانس برای دوره دکترا ضروری است.
هزینه های تحصیل در دوره های دکتری
- دوره های دکتری معمولا سالانه بین 18000 تا 30000 دلار بسته به دانشگاه متغییر هستند.
- هزینه های زندگی دانشجویی حد اقل سالانه 18000 دلار می باشد.
- مقطع دکتری از شهریه بسار پایینی در نیوزیلند بر خوردار است که بین 5000 تا 8000 دلار در سال است.
پیشنهاد تحقیق در مقطع دکترا
به طور کلی پیشنهاد تحقیق در مقطع دکترا و ارشد تفاوت هایی با یکدیگر دارند. این تفاوت ها در شیوه نوشتاری آنها نمی باشد. پیشنهاد تحقیق در مقطع دکترا باید در جهت ارائه مفاهیمی نو و خدمتی به علم تحقیق باشد. به عنوان مثال ارائه راهکارهای جدید، پیشنهاد یک فرمولاسیون جدید برای یک تئوری، تعبیری جدید و متفاوت از دستاوردهای پیشین علم و ...
روش تهیه پیشنهاد تحقیق
اولین چیزی که در تهیه پروپوزال باید مد نظر قرار گیرد، این است که هدف شما از ارائه پروژه تحقیقاتی چیست و انتظار دارید پروژه شما چه دستاوردی داشته باشد. می توانید اهداف خود را فهرست کنید. از مطرح کردن هرگونه اطلاعات اضافی که نشان دهنده اشراف هرچه بیشتر شما بر مسئله است دریغ نکنید. باید عنوان کنید که این موضوع چگونه و از کجا به ذهن شما وارد شده است. روش خود را در ارائه تحقیق مشخص کنید. این همان روشی است که در جمع آوری اطلاعات، ارائه و آنالیز داده ها استفاده می شود. پس باید روش خود را مشخص کنید و تا پایان همان روش را به کار ببندید. خواننده باید متقاعد شود که روش انتخابی شما بهترین روش در به انجام رساندن پروژه و تجزیه تحلیل داده هاست. پروژه باید موضوعی جدید برای ارائه کردن داشته باشد در غیر این صورت شما کارهای دیگران را دوباره تکرار می کنید.
علاوه براینکه از حضور استاد راهنمای خود مطمئن شدید، باید مواد و لوازم و تجهیزات مورد نیاز خود را اعلام کنید تا در صورت نبود آنها تهیه شوند. در صورتی که مواد یا تجهیزات خاصی نیاز دارید که قبلا نبوده اند باید چگونگی تهیه آنها را نیز اعلام کنید. در صورتی که به کتاب خاصی نیاز دارید باید اعلام کنید.
باید به طور دقیق شرح دهید که برای اتمام مرحله به مرحله پروژه خود به چه منابعی نیاز دارید. همچنین اگر به یادگیری مهارت خاصی جهت اتمام پروژه نیاز دارید باید اعلام کنید. به عنوان مثال به یادگیری تجزیه تحلیل داده های آماری نیاز دارید. و در نهایت باید تمام هزینه را تا مرحله پایانی پروژه اعلام نمایید، حتی هزینه سفرهای مورد نیاز برای انجام پروژه.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.
سازمان آموزش و تعلیم | ایلیاد بین الملل | امید راه آینده | آرمان پرشین خاورمیانه
ونک: ۸۳۸۷۰-۰۲۱ | ۴۲۳۴۹۰۰۰-۰۲۱ | ۸۸۲۰۷۰۷۸-۰۲۱ | ۸۸۲۰۷۰۷۹-۰۲۱
ویراستار: Amir Alizadeh Hesari